Vår vision

Tanken

Skapandet av Terra Greca kom från en gemensam idé: att upptäcka autentiska grekiska produkter av hög kvalitet, baserat på de rika dofter och smaker av Grekland.

Terra Greca -KONTAKTA OSS

Terra Greca har åtagit sig att ge dig de bästa grekiska produkterna. Företaget grundades 2019 med huvudmålet att introducera grekisk lyx & ultra-premium mat & dryck till svenska marknader. Är det första grekiska lyxmat- och dryckesföretaget i Sverige.

Vi är oerhört passionerade för att ta med den mest lyxiga maten och presentera dem i en säker och elegant miljö och skapa en komplett butik för lyx och grekiska livsmedelsprodukter av högsta kvalitet överallt på jorden. Vi har noggrant valt ut de mest framstående varumärkena på Greklands marknadsplats idag.

“Terragreca.se” är en komplett elektronisk webbplats, speciellt utformad även för dem som inte är helt bekanta med internet. Dess grundläggande innovation i förhållande till befintliga webbplatser är den funktionalitet som leder den framtida användaren – klient av terragreca.se till utforskning och upptäckt av produkter som vill förvärva genom historien, platsen där de producerades, producenten, köket, recepten och många fler också.

Vi litar på och investerar i de produkter som det grekiska landet producerar och vi inbjuder dig att upptäcka och erbjuda produkter med hög gastronomi, högt näringsvärde och estetik.

Att upptäcka det finaste var bara början; det skulle vara absolut nödvändigt att utmärka oss med inspirerande förpackningar, fantastiska presenttjänster, leverans och ännu viktigare kundservice. Vi följer filosofin att kvaliteten och lyhördheten hos kundservice måste uppfylla samma krävande standarder för våra produkter. Det är av den anledningen att vi inte lägger ut underleverantör av logistik eller kundservice – båda utförs av terragreca.se-anställda i Göteborg.

Vi undersöker ständigt den grekiska marknaden för nya produkter och vi hoppas att du ska åka på denna gastronomiresa med oss.
Processen att köpa via vår elektroniska e-butik är enkel och lätt att slutföra.

Kontakta oss för mer information.
Vi hoppas att du älskar vår samling lika mycket som vi!
Vänliga Hälsningar,
Terra Greca-teamet